Campagnes

Hoe werkt het? 

Wij hebben vele kant-en-klare campagnes voor u uitgewerkt. Zo heeft u snel en eenvoudig een specifieke doelgroep binnen uw eigen portefeuille in beeld. U hoeft slechts eenmalig te zijn ingelogd binnen uw Hypotheekbond account, en vervolgens op een van onderstaande campagnes te klikken. Automatisch opent er dan een nieuw tabblad waar voor u deze selectie in is gemaakt. Uiteraard helpen we u graag indien hier vragen over zijn. 

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via 020 - 758 21 11

Boetevrij oversluiten

Bij een lage rentestand kan oversluiten interessant zijn. Waar grote boetebedragen voor uw relaties soms nog een struikelblok vormen, treft u hieronder de partijen waar helemaal geen boete is of waar de boete is gemaximeerd. Grote besparingen en kortere terugverdientermijnen dus!

Verhuisplannen: 

Selecteer via onderstaande selecties de relaties met of juist zonder specifieke verhuisplannen.
TIP: Controleer de dekking van de woonhuisverzekeringen; in het geval van verhuur of leegstand schieten de huidige dekkingen mogelijk te kort. 

LTV (Loan-to-value): 

Door aflossing van de hypotheek of door waardevermeerdering van het onderpand is mogelijk een andere tariefklasse van de hypotheek van toepassing. Mogelijk kan de rente van deze relaties worden verlaagd. 

Woning informatie: 

Uw relaties hebben veelal een eigen woning, hieronder treft u enkele selecties welke u meer inzichten geven over de woningen van uw klanten.