Veel voorkomende issue’s en de oplossing

Meekijken met de klant: service log in

Het is mogelijk om namens de klant in te loggen in de uwkluis omgeving, middels een service log in. Deze functie opent een nieuw browservenster en laat de adviseur inloggen in het account van de klant. Alle functionaliteiten zijn dan beschikbaar voor de adviseur alsof de klant zelf is ingelogd. Alle handelingen die de adviseur namens de klant doet worden gelogd. Gebruik deze functie alleen als de klant hier uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

Uwkluis omgeving verwijderen

Wanneer het niet meer lukt om in de uwkluis omgeving te komen en alle alternatieven niet werken: wachtwoord reset, servicelogin, etc. Dan is het mogelijk om de uwkluis omgeving te verwijderen. Het verwijderen van de uwkluis omgeving kan niet ongedaan worden gemaakt en zal alle informatie in de uwkluis omgeving van de klant verwijderen. Alle berichten, documenten en andere informatie wordt gewist. Na het verwijderen is het mogelijk om de klant op hetzelfde e-mail adres opnieuw uit te nodigen voor een schone omgeving. 

Gegevens vergelijken

Als de klant de gegevens in uwkluis heeft bijgewerkt, is het mogelijk om met deze functie de gegevens te bekijken en over te nemen in het klantdossier in Portefeuille Signalen. Per dataveld kan de adviseur beoordelen of hij de data wil overnemen vanuit uwkluis.