Waarom deze campagne?

Campagne: KvK-registratie gevonden

Het zijn roerige tijden voor ondernemers. Daarom is het juist nu extra belangrijk om te kijken of er mogelijkheden zijn om te besparen. Dit kan door middel van verduurzamen of aanpassen van verzekeringen. Hierbij is het van belang om te kijken naar ondernemersrisico's zoals bedrijfsaansprakelijkheid, overlijden, arbeidsongeschiktheid en eventueel pensioenopbouw. Met de onderstaande campagne krijgt u in beeld bij welke van uw relaties wij een KvK-registratie hebben gevonden. 

Voor welke doelgroep?

Relaties waarbij op het correspondentie adres eenKvK-registratie gevonden is

Eenmaal geactiveerd wordt deze campagne automatisch gestart bij klanten in uw portefeuille die voldoende aan bovenstaande criteria. 

Wat gaat u doen?

Deze doelgroep wijzen op mogelijke risico’s

Informeer bij uw relatie of deze bewust is van de risico's en welke voorzieningen hij daarbij getroffen heeft. Hierbij kan gedacht worden aan bedrijfsaansprakelijkheid, overlijden arbeidsongeschiktheid en bijvoorbeeld ook pensioenopbouw. 

Stappen

1. Mail de klant

Gebruik hiervoor ons standaard bericht, bewerk dit naar eigen inzicht of verzorg uw eigen aankondiging. Verzending per e-mail (of desgewenst per post).

2. Geen reactie? Neem telefonisch contact op

Informeer bij de klant of deze uw aankondiging ontving en ga het gesprek aan over zijn situatie en wensen. Rond af richting een vervolgafspraak of bevestiging dat de klant hier (vooralsnog) vanaf ziet

3. Bevestig de uitkomst per e-mail

Voor de volledigheid (en uit oogpunt van de zorgplicht) legt u per e-mail vast wat u onderling hebt afgesproken, inclusief motivatie. Deze correspondentie voegt u toe aan het klantdossier. Leg het ook vast als u uw relatie bij herhaling niet kon bereiken. 

Aan de slag...

Kijk onder 'Voorgestelde campagnes' 

Uw portefeuille herbergt een schat aan informatie. Voldoe eenvoudig aan uw zorgplicht en verzilver direct commerciële kansen. Vind onder het tabje Voorgestelde campagnes 'KvK-registratie gevonden'. Met één klik presenteren wij u voortaan dagelijks welke relaties zich hiervoor kwalificeren. Wie er dus uw aandacht verdient. Eenmaal ingericht worden de stappen daarna een soepele routine richting beter geïnformeerde klanten en extra advies en omzet.

Bekijk nu het campagne-materiaal voor deze service