Waarom deze campagne?

Campagne: Huis verkopen en energiezuinig terughuren

Veel senioren hebben een (flinke) overwaarde op hun huis. Alleen is dat vaak al wat ouder en heeft het een ongunstig energielabel. Sommige bewoners zitten dan klem tussen een bescheiden pensioen en een torenhoge energierekening. Zelf verduurzamen via een hypotheek is niet altijd een optie en voor mensen op leeftijd een hoop gedoe. 
De woning verkopen en in verduurzaamde staat terughuren is dan een aantrekkelijk alternatief. Via Levius biedt u hen die optie — en hebt u bovendien een extra service voor wie om andere redenen wil kapitaliseren op de overwaarde.

Verkopen en (energiezuinig) terughuren is natuurlijk niet voor iedere consument passend. Zie Levius daarom als een mooie toevoeging aan uw palet van diensten — vooral met de relatief hoge rente en aflossingsverplichtingen van nu. Ook de eigenaarslasten gaan met de verkoop immers over. 

Voor meer informatie, zie Levius.nl, of bel Robert Sybesma:  06 54 730 146

Voor welke doelgroep?

Aow’ers met >50% overwaarde en energielabel > C 

Eenmaal geactiveerd wordt deze campagne automatisch gestart bij klanten in uw portefeuille die voldoende aan bovenstaande criteria. 

Wat gaat u doen?

Deze doelgroep wijzen op hun opties

Informeer bij uw relatie of deze momenteel last heeft van de hoge energielasten en/of deze de eigen woning eigenlijk comfortabeler en zuiniger zou willen maken. Leg uit dat men daarvoor kan lenen, eventueel via een hypotheek, maar dat er ook een alternatief is. Daarbij speelt men de overwaarde vrij en neemt een ander het verduurzamen voor zijn rekening. Is een vergelijking interessant? NB Ook zonder verduurzamen kan men een flinke som vrijspelen, als aanvulling op het pensioen of ander bestedingsdoel.

Stappen

1. Mail de klant

Gebruik hiervoor ons standaard bericht, bewerk dit naar eigen inzicht of verzorg uw eigen aankondiging. Verzending per e-mail (of desgewenst per post).

2. Geen reactie? Neem telefonisch contact op

Informeer bij de klant of deze uw aankondiging ontving en ga het gesprek aan over zijn situatie en wensen. Rond af richting een vervolgafspraak of eventuele bevestiging dat de klant hier (vooralsnog) vanaf ziet.

3. Breng de klant in contact met Levius

Vindt uw klant verkopen en verduurzaamd terughuren interessant, neem dan contact op met Levius en geef de lead door. Informeer de klant dat zij worden benaderd en verder geholpen door experts van deze partij. Wens hen succes en maak een voorbehoud — verkopen en terughuren/verduurzamen is niet altijd mogelijk.

Aan de slag...

Kijk onder 'Voorgestelde campagnes'

Uw portefeuille herbergt een schat aan informatie. Voldoe eenvoudig aan uw zorgplicht en verzilver direct commerciële kansen. Vind onder het tabje Voorgestelde campagnes 'Betaalbaarheid bij Pensioen'. Met één klik presenteren wij u voortaan dagelijks welke relaties zich hiervoor kwalificeren. Wie er dus uw aandacht verdient. Eenmaal ingericht worden de stappen daarna een soepele routine richting beter geïnformeerde klanten en extra advies en omzet.

Bekijk nu het campagne-materiaal voor deze service, zie Levius.nl, of bel Robert Sybesma: 06 54 730 146.