Onbeperkt leads staan eenvoudig voor u klaar
Demo aanvragen
Bel me terug

Bel me terug

Versturen

Dit kan eenvoudig met de PortefeuilleSignalen software. Uw klantdata lezen wij geautomatiseerd in en daar komen vervolgens weer mooie verkoopkansen doorlopend op terug. Denk hierbij o.a. aan klanten met de woning te koop, een kvk inschrijving, oversluit mogelijkheden op hypotheek en overlijdensrisicoverzekeringen. Deze kansen kunt u vervolgens eenvoudig kant-en-klare brieven sturen, mailen, bellen of zelfs laten bellen door ActievBeheer.

Zo heeft u minimale kosten en het maximale aantal goede hypotheekafspraken!

De hoogste conversie!

Wist u dat regulier slechts 17% van de aangekochte leads leiden tot een opdracht tot dienstverlening? En dat bijna 20% van de aangekochte leads niet eens bereikbaar zijn?

In bestaande portefeuilles is de conversie gemiddeld 57% die een opdracht tot dienstverlening tekenen. Kortom de hoogste conversie voor een vast en laag bedrag per maand.

Bang voor handmatige invoer?

Dit hoeft natuurlijk niet! Wij hebben met (bijna) ieder bereken pakket een koppeling, we kunnen vanuit ieder pakket een export halen naar Excel of nog beter een export vanuit geldverstrekkers en verzekeraars. Deze lezen wij kosteloos en automatisch voor u in met daarin zelfs de tussentijdse wijzigingen waarvan u mogelijk nog niet eens op de hoogte bent gebracht!

Waarom is dit het moment?

Woningverkoop keldert ‘uitzonderlijk’ hard

De daling van 20,3 procent van het aantal verkochte woningen in vergelijking met een jaar geleden noemt het Kadaster zelfs ‘uitzonderlijk’.

17 oktober 2018
AMWeb

Oversluiters booming

Ondertussen is de markt voor oversluiters nog steeds booming, aldus HDN. Afgelopen drie maanden sloot een kwart meer huiseigenaren hun hypotheek over dan in dezelfde periode vorig jaar.

03 oktober 2018
Waarom is een klant geen klant meer?

Klant overlijd

Klant is verhuist

Klant heeft een bevriend contact die het regeld

Klant is verleid om over te stappen van adviseur

Klant is niet tevreden over de huidige service

De klant voelt geen binding meer met het kantoor

1%

3%

5%

9%

14%

68%

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Dat kunnen wij ons voorstellen, daarom mag u het eerst 30 dagen zelf ervaren zonder verplichtingen.

Vraag direct uw demo aan

"Het proactief oppakken van leads vanuit eigen portefeuille zorgt voor stabiliteit van de organisatie. De voordeur wordt hierdoor minder belangrijk en de klanttevredenheid gaat omhoog"

Arthur - Abbink Adviesgroep

Demo aanragen

© PortefeuilleSignalen